Kuchárky bez čapice v škole varenia

Posted by Miss Liptov in Blog
DSC_0041

Je tomu len necelý týždeň a my sme zavítali do nákupného centra RGB v Liptovskom Mikuláši, priamo do zdravej kuchyne Ivana Rusinu, ktorý sa riadi mottom: ‘‘rýchlo, lacno, zdravo‘‘ Po príchode a zvítaní sa so sympatickým kuchárom Ivkom, naše dievčatá okamžite dali na seba zástery a pustili sa do prípravy dezertu panacotta, ktorá bola ozdobená jahodami a černicami. Hneď v úvode sme sa vrhli na dezert, práve kvôli tomu, že potrebuje svoj čas v chladničke. V druhej fáze sme sa dali do čistenia, krájania
a grilovania zeleniny, ktorú sme pripravovali na veľkej panvici. Dochutili sme ju himalájskou soľou a olivovým olejom. Ako prvý chod sme zvolili paradajkovú polievku s príchuťou talianskeho syra Parmagio.
Ku grilovanej zelenine sme zvolili rybu, vybrali sme lososa, ktorého sme nakrájali na hrubšie pláty a podliali vodou. Tento spôsob prípravy sa nazýva - poširovaný. Rybka nám na horúcom plechu krásne došla a všetko sme servírovali, teplé, šťavnaté a chutné. Chcete potešiť svoje chuťové poháriky? Tak si zoberte servítku a nahliadnite do galérie 😀

S pozdravom Tím Miss Liptov.

Ďalšie príspevky